https://zarmentes.hu/zarjavitas/ Zárjavítás 2021-02-02 18:54:16 honlapdoktor Blog post

Azonnali zárjavítás

Ha azonnali zárjavítás szolgáltatásomat veszi igénybe

Kiérkezünk a helyszínre akár a hívást követő egy órán belül. Munkáink során mindig  szakszerű megoldásra törekszünk. Minőségi termékek felhasználásával teljes körű garanciát vállalunk az  általunk elvégzett munkákra.

Mennyit kell várni a zárjavítás elkezdéséig?

Mit tegyek amíg nem érkezik ki a ZÁRMENTÉS munkatársa?

Ha azonnali zárjavításról van szó, inkább arról van szó, hogy mit ne tegyen.

Kérjük, ha nem tud bejutni a lakásába vagy egy helyiségbe, mert elromlott a zár, ne erőltesse, feszegesse vagy roncsolja a zárat, mert akkor a zárjavítás költségei megsokszorozódhatnak. Vagy rosszabb esetben zárcserére lesz szükség.

Tervezett helyszíni zárjavítás

Az esetek nagy részben a zárak nem azonnal romolnak el, és javítani is lehet őket. Ha azt észleli, hogy a zárja akad, redellenesen működik, az ajtó nehezen zárható, érdemes megfontolnia egy tervezett zárjavítást. A zárjavítás így a legegyszerűbb és a legolcsóbb is, hiszen előre egyeztetett időpontban tudjuk a zárjavítást megoldani egy még működő zár esetén, ami azt jelenti, hogy egy zárjavítás, karbantartás megoldhatja a problémáját.

Ha azt észleli, hogy gondok lehetnek otthona bármely fontos zárjával, kérem vegye fel velem a kapcsolatot alábbi űrlapomon és időpontegyeztetés után gyorsan megoldjuk a zárjavítás problémát. Ha a zár nem javítható azonnali zárcserére is van lehetőség, illetve ingyenes szaktanácsadással is állunk rendelkezésére.

Online kapcsolatfelvétel

Ha nem SOS zárszervíz szolgáltatásomat szeretné igénybe venni, kérem az alábbi űrlapon vegye fel velem a kapcsolatot, hogy az Önnek is megfelelő időpontban tudjam elvégezni zárcsere, zárjavítás, zár karbantartás szolgáltatásaim valamelyikét.

Általános szolgáltatásaim

Vélemények rólam

Nem csak számomra fontos, hogy zármetés munkámat, zárszerelés és az azzal kapcsolatos szolgáltatásaimat Önök véleményezzék. Ezzel segítenek másoknak is abban, hogy egy kényelmetlen helyzetben hamar el tudják dönteni, hogy érdemes e egy adott szakemberhez fordulni.

Köszönöm, ha véleményével másoknak is segít.

4.5
4.8/5

Büszke vagyok arra, hogy megrendelőim majdnem 100%-a teljesen elégedett szolgáltatásaimmal.

Ádám Kovács
Ádám Kovács
2023-06-20
Nagyon korrekt, pontos precíz. Családi házban két bejárati ajtóban cserélt komplett zàrat,szerkezetet. Egyedi igènyeink voltak. Hétfőn felmérte, megbeszéltük mit szeretnénk és másnap (kedden) màr be is szerelte. Gyorsan precízen es nagyon tisztán dolgozik!Csak ajánlani tudom!!!! Köszönjük Gábor!
Vlado Jsem A Né
Vlado Jsem A Né
2022-08-16
I can fully recommend Zarmentes.hu, Gabor arrived as we agreed and replaced a lock on my flat historical doors - it was a challenge. Thank you very much!
Anikó Vörös
Anikó Vörös
2022-04-09
Mégegyszer meg szeretném köszönni Fábián Gábornak, hogy hétvégén és kb 30perc alatt kaptunk egy új ajtózárat, illetve beis szerelte és amit kellett át is alakította.🤗💯 Profizmusban💯 Csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen
Csoma Tamás
Csoma Tamás
2022-02-16
Ha 21 órakor, pizsamában kizárod magad a lakásodból, nincs jobb segítség a feladatra, mint Fábián Gábor! Köszönöm a gyors kiszállást és munkát, illetve a laikus kérdéseimre adott érdekes válaszokat. Mindig öröm olyan szakemberrel találkozni, aki élvezetét leli a szakterületének magyarázásában! Sok sikert kívánok, ajánlani fogom minden hasonló pizsamás ismerősömnek! 🙂
Hanna Halmos
Hanna Halmos
2021-11-24
Este 19 órakor ragadt be a zár, de szerencsére gyorsan érkezett a segítség. Gábor profi és kedves volt, és az árak is korrektek ☺️
László Domonkos
László Domonkos
2021-11-02
Kulcs bele törés a zárba, becsapódott az ajtó, benn a kulcs ….
Nagy Edina Réka
Nagy Edina Réka
2021-09-13
Köszönjük az gyors segitséget, nagyon meg vagyunk elégedve! 😊
Adam Prófusz
Adam Prófusz
2021-08-23
Telefonon konzultáltunk, Gábor felmérte az igényeimet, amelyre kétféle megoldási javaslatot is kaptam. Elmondta az előnyöket, hátrányokat, ami alapján könnyen ki tudtam választani a számomra legjobb ár/érték arányú verziót. Ezután alig telt el pár óra, és meg is érkezett a megbeszélt alkatrészekkel, amiket gyorsan, precízen be is szerelt. Hálás vagyok, hogy ilyen könnyedén ment minden, nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. Köszönöm!
Zsofia Bugan
Zsofia Bugan
2021-08-12
Este 9-kor 2 fáradt gyerekkel mentett meg minket, gyors, profi, kedves és az ár is korrekt. Köszönjük!
Ursus Minimus
Ursus Minimus
2021-08-06
Azt kaptam amit vártam....vagyis alig kellett várnom! Gyorsan, profin dolgoztak és ami fontosabb, eredményesen! Az ár-érték arány is rendben volt! (....ugyan én minden pénzt megadtam volna, hogy haza jussak.... Nem kellett! ). 😁
Gabor Denes
Gabor Denes
2023-05-21
A kilincs szokás szerint vasárnap, mindenféle szerelési munkálatok közepette törött el. Az úriember fantasztikusan gyorsan, szuperül kicserélte. Nagyon szépen köszönöm.
Tiago Fornelos
Tiago Fornelos
2023-01-22
Perfect service! Gábor is very pleasant, fast, diligent and master of his skills. He found a great solution to our problem, and we got all the necessary information and help. Would recommended to anyone and will be using his services in the future. Thanks Gábor !
Vladimír Seman
Vladimír Seman
2022-08-16
I can fully recommend Zarmentes.hu, Gabor arrived as we agreed and replaced a lock on my flat historical doors - it was a challenge. Thank you very much!
Krisztina Racskó
Krisztina Racskó
2022-08-13
Gyors,megbízható,korrekt áron.Aszerelő kedves,nyugodt figura.Csak ajánlani tudom.
Szilvia Szőke
Szilvia Szőke
2022-08-12
Maximálisan elégedett vagyok! Kommunikatív, kedves, segítőkész. A szabadsága utolsó napján is kijött és gyorsan, szakszerűen kicserélte a zárat. Nagyon örülök, hogy rá esett a választásom, ezentúl mindig csak Őt fogom hívni, ha esetleg elhagynám a kulcsomat. Bátran ajánlom és köszönöm!
marianna mühl
marianna mühl
2022-04-21
Nagyon profi szakember. Kommunikáció rugalmasság kiváló..Csak ajánlani tudom
Adri Makovinyi-Nagy
Adri Makovinyi-Nagy
2022-02-23
Szakszerű és gyors munkavégzés! Maximálisan elégedettek vagyunk! Időpont egyeztetés során a nagyfokú rugalmasság sokat segített nekünk! Gyorsan sikerült megoldani a problémát! Köszönjük!
Norbert Tutor
Norbert Tutor
2021-12-21
Köszönöm Gábor a szakszerű munkát, bátran ajánlom mindenkinek!
Hívjon Most / Call now